Onze openingstijden

   dinsdag      8:30–18:30


donderdag    8:30–18:30De Vrijbuiters


Mariaplein 8
7156 MG Beltrum


info@belhameltje.com


06-42608620


Volg ons op Facebook
en Instagram!

Over ons


De Vrijbuiters verzorgt kinderopvang voor de leeftijd 2,5 tot 12 jaar op basisschool de Sterrenboog in Beltrum. Wij bieden een speelleergroep voor de peuters van 2,5 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.


Onze slogan is 'Groene Kinderopvang, dat gun je ieder kind'!


De combinatie van kleinschaligheid, groene kinderopvang en kwaliteit komt onder andere tot uiting in:


  • Een hecht team van professionele pedagogisch medewerksters;


  • Een goede samenwerking met basisschool de Sterrenboog;


  • Op een prachtige plek in school met een mooie natuurlijke buitenspeelruimte en prachtige omgeving;


  • Bitcare, het meest moderne software programma voor o.a. de communicatie naar ouders en verzorgers;


  • Een maandelijkse nieuwsbrief met veel 'weetjes' en leuke foto's.


Overtuig uzelf door per mail of een belletje een rondleiding aan te vragen. Wij laten u dan graag locatie de Vrijbuiters zien en vertellen u wat meer over onze visie op kinderopvang.


De speelleergroep:
Onze speelleergroep (voorheen peuterspeelzaal) biedt plaats aan kinderen vanaf ca. 2,5 tot 4 jaar en vormt een goede voorbereiding op de basisschool. Onder gediplomeerde begeleiding van onze vaste medewerksters bieden we uw peuter twee dagdelen per week een warme en leerzame omgeving om zich spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool.


Als uw kind geen gebruikt van dagopvang, biedt de speelleergroep een mogelijkheid om in aanraking te komen met leeftijdsgenootjes, samen te spelen in een andere omgeving en meer mogelijkheden dan thuis.


Met basisschool de Sterrenboog wordt inhoudelijk samengewerkt aan de pedagogische en didactische benadering en de realisatie van een zo optimaal mogelijke doorgaande lijn van kinderopvang naar basisschool voor ieder kind.


De speelleergroep is op dinsdag- en donderdagochtend van 08.30 tot 12.00 uur. Tijdens vakanties en schoolvrije dagen van basisschool de Sterrenboog is er géén speelleergroep, de speelleergroep vindt dan plaats op onze locatie 't Belhameltje aan de Severtweg in Beltrum.

b078ca05-e135-4112-a481-4c804a0c902e

c531357a-7faf-4edd-be69-ffc8cad70ba9

77b6f3a1-4b82-47ce-b67b-2f68b5f14167

'Een goede voorbereiding op de basisschool en een prettige samenwerking met basisschool de Sterrenboog!'


De buitenschoolse opvang (BSO):
De Vrijbuiters verzorgt op basisschool de Sterrenboog op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.15 tot 18.30 uur de buitenschoolse opvang. In schoolvakanties en op schoolvrije dagen zijn wij op deze locatie of op locatie 't Belhameltje aan de Severtweg te vinden. Ook in vakanties kunnen de kinderen van de BSO terecht. In de vakantieperiode hebben we een gevarieerd programma voor jong en oud en maken we geregeld uitstapjes naar bijvoorbeeld het prachtige park in Beltrum, het bos of de beek. In afgelopen zomervakanties waren we ook drie weken lang te vinden op Camping Falkenborg!

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

'Op ontdekkingstocht op camping Falkenborg in de natuurvijver, vissen vangen en bootje varen!'


Tussenschoolse opvang:
Van maandag t/m vrijdag verzorgt de Vrijbuiters de tussenschoolse opvang op basisschool de Sterrenboog met een vast team aan TSO medewerksters!

De Vrijbuiters; geeft je vleugels!